Talli

HevosetWelsh B- ruuna Brenin "Nemo"

Nemo on pikkuinen ja sievä, kuin hevonen pienoiskoossa. Nemon säkäkorkeus on lähes millilleen 125cm, tosin hokkiaikaan hän kuvittelee olevansa isompikin täysiveri arabi. Pienen kokonsa ja luonteensa vuoksi Nemon kutsumanimiä onkin Sintti ja Tinttara/Tinttahäärä.

Nemo on kiltti poni, mutta taustansa vuoksi se on välillä arka ja se miettii onko vieraalla ihmisellä jotain taka-ajatuksia, kuten rokotteen laittaminen tai muuta yhtä kammottavaa.

Nemo on edistynyt koulutuksellisesti erittäin paljon meillä olon aikana, eikä sitä uskoisi samaksi poniksi kuin tullessaan. 

Nemon näköongelmista johtuen se on vain seuraeläimenä.Welsh Cob- ruuna 
Goldriver Great Gawain ”Kunkku”

Kunkku on erittäin laadukas poni. Se on menestynyt näyttelyissä hyvin ja joka kerta tuonut palkinnon kotiin. 

Kunkku on kiltti hoitaa ja käsitellä. Vieraita ensin vähän hämmästelee, eikä heti ole turpa tyrkyllä.

Kunkulla on todella upea laukka, pehmeät liikkeet ja uskomaton kokoamiskyky. Tähtäimenä onkin saada siitä kouluratojenkin kunkku, mutta koska se on niin hyvä hyppäämään, ehkä se joskus joitain esteratojakin tulee menemään. 

Kunkulla on nyt 6 jälkeläistä, joista kaikki on menestynyt todella hienosti näyttelyissä. Kunkun varsat ovat hyvin liikkuvia ja komeita. Kunkun säkäkorkeus huitelee siinä 148cm:n tuntumassa. 

Kunkun ratsastajan painoraja on ~ 70kg
 
* Käytettävissä taitaville ratsastajille likiomahevosena talvesta alkaen
 


Irlannincob-ruuna

Rose’s Redrama ”Rontti”


Rontti on pienikokoinen ( noin 140cm korkea) irkku, jolla on vielä hieman orimaisia vinkeitä. Ikäisekseen paljon tehty, menee perusasiat ja menty pieniä esteitä. Rontti välillä hiiiidas, mutta vauhtiakin tarvittaessa löytyy.  Väriltään se on harvinaisempi  voikonkirjava. Erinomainen pienehkö hirnumoottori, joka ei vähästä hätkähdä.

Ratsastajan painoraja ~70kg. 
* Käytettävissä likiomahevosena syksystä alkaen