Talli

HevosetWelsh B- ruuna Brenin "Nemo"

Nemo on pikkuinen ja sievä, kuin hevonen pienoiskoossa. Nemon säkäkorkeus on lähes millilleen 125cm, tosin hokkiaikaan hän kuvittelee olevansa isompikin täysiveri arabi. Pienen kokonsa ja luonteensa vuoksi Nemon yksi kutsumanimistä onkin Sintti ja Tinttara/Tinttahäärä.

Nemo on kiltti poni, mutta taustansa vuoksi se on välillä arka ja se miettii onko vieraalla ihmisellä jotain taka-ajatuksia, kuten rokotteen laittaminen tai muuta yhtä kammottavaa.

Nemo on edistynyt koulutuksellisesti erittäin paljon meillä olon aikana, eikä sitä uskoisi samaksi poniksi kuin se oli tullessaan. Nemo toimii lastenratsuna, seuraeläimenä, kesäisin nurmikon leikkaajana, sekä maastossa nuorten hevosten tukena ja turvana.

Nemo osaa perusasiat ja kuten muitakin hevosia, myös Nemoa koulutetaan eteenpäin. Ratsastaessa se on aluksi jännittynyt, mutta rentoutuessaan se on todella miellyttävä ratsastaa.

Ratsastajan painoraja Nemolle on enintään 50kg.


Welsh Cob- ori 
Goldriver Great Gawain ”Kunkku”

Kunkku on erittäin laadukas poni. Se on menestynyt näyttelyissä hyvin ja joka kerta tuonut palkinnon kotiin. 

Kunkku on kiltti hoitaa ja käsitellä. Vieraita ensin vähän hämmästelee, eikä heti ole turpa tyrkyllä.

Kunkulla on todella upea laukka, pehmeät liikkeet ja uskomaton kokoamiskyky. 

Tähtäimenä on saada siitä kouluratojenkin kunkku, mutta koska se on niin hyvä hyppäämään, ehkä se joskus joitain esteratojakin tulee menemään. 

Kunkulla on nyt 6 jälkeläistä, joista kaikki on menestynyt todella hienosti näyttelyissä. Kunkun varsat ovat hyvin liikkuvia ja komeita. Haaveena on saada siitä joskus varsa itsellekin...Kunkun säkäkorkeus huitelee siinä 148cm:n tuntumassa. Kunkku on jalostuskäytössä vielä 2020. 

Kunkun ratsastajan painoraja on ~ 70kg
 


Irlannincob-ori

Rose’s Red Rama ”Rontti”


Rontti on pienikokoinen ( noin 140cm korkea) irkku, jolla on vielä hieman orimaisia vinkeitä. Ikäisekseen paljon tehty, menee perusasiat ja menty pieniä esteitä. Rontti välillä hiiiidas, mutta vauhtiakin välillä löytyy.  Väriltään se on harvinaisempi  voikonkirjava. Erinomainen pieni sottapytty. Rontti pääsee ruunaksi keväällä 2020.

Ratsastajan painoraja ~70kg.