Talli

Likioma hevonen


Likioma hevonen - paketti sisältää:

- Hevosella ratsastamisen tai ajamisen kentällä tai maastossa sovittuina aikoina.
- Perehdytyksen hevosen ominaisuuksiin, kuten luonteeseen, kuntoon, ratsastettavuuteen jne.
- Ratsastus ensimmäisen kerran ohjattuna
- Sovittu määrä ratsastusta kuukaudessa/viikossa (huomioidaan hevosen sen hetkinen kunto)
- Hevosella on sopivat ja ehjät varusteet
- Asiakas siivoaa jälkensä ja hoitaa hevosta sovitulla tavalla
- Kirjallinen sopimus hevosen käytöstä
- Ratsastustunti alennettuun hintaan (hevosesta riippuen 15-20€/h)
- Kokeilukäynti 15€


Lisätietoa Likioma hevosesta:

Likoma hevonen - palvelussa asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla miltä tuntuu omistaa hevonen, mutta ilman suuria kustannuksia. Hoitaa ja hyysätä saa kaikessa rauhassa ennen ja jälkeen ratsastuksen. Apu on aina saatavilla ja näin ongelmat eivät jää kasautumaan vain omille harteille. 

Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan hevosen. Koska jokainen hevonen on yksilö ja hevoset erilaisia koulutustasoltaan, kooltaan ja luonteeltaan, sekä ratsastajat erilaisia, kaikki hevoset eivät sovi kaikille. Tämän vuoksi emme voi taata, että tietty vapaana oleva hevonen on sopiva asiakkaalle, ja turvallisuuden vuoksi kyseiselle henkilölle ei sitä silloin anneta  Likioma hevonen - palvelun käyttöön.

Mikäli myöhemmin vapautuu sopiva hevonen Likioma hevonen - palveluun, siitä voidaan niin sovittaessa ilmoittaa asiakkaalle.

Koska hevosilla on luonteensa ja koulutuksensa puolesta eroja, hinta määräytyy kunkin hevosen ominaisuuksien mukaan. Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka useasti asiakas on halukas käymään ratsastamassa.

Asiakkaalla on oltava voimassaoleva tapaturmavakuutus, sillä vakuutuksemme eivät välttämättä kata mahdollisesti sattuneita vahinkoja.


Hevosten esittelysivulta voit katsoa mitkä hevoset ovat käytettävissä (lukee hevosen esittelyn lopussa).